A Honvédban tempózik Szilágyi Liliána

A piros-fehéreknél folytatja pályafutását az ifjúsági olimpiai bajnok úszó és edzői stábja.

Sz.L.
2016. 02. 01. 13:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új klubjában folytatja a felkészülését a riói nyári játékokra Szilágy Liliána. Az ifjúsági olimpiai bajnok úszó a kazanyi vizes vb után döntött úgy, hogy elhagyja akkori egyesületét, a Kőbánya SC-t, és a tárgyalásoknak most lett vége. A 19 éves versenyző a Honvédban folytatja tovább a pályafutását, a felkészülését továbbra is eddigi két edzője, Szilágyi Zoltán és Kovács László irányítja majd, ami azt is jelenti, a két szakember is követte új klubjába tanítványát.

A 2014-es nancsingi ifjúsági olimpián 100 és 200 méter pillangón aranyérmes úszó 2016. december 31-ig szóló szerződését hétfőn írta alá új egyesületének szakosztályvezetőjével, a korábbi úszó Kiss Évával. Szilágyi Liliána a Komjádi uszodában készül Rióra.

A Honvéd nem csinált vele rossz üzletet, hiszen tudása alapján mindenképpen pontszerző lehet 200 pillangón, ráadásul a klub az atlétika, a cselgáncs, a kajak-kenu, az öttusa, a sportlövészet és a vívás után újabb sportágban, az úszásban is indít sportolót Rióban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.