A leggazdagabb kapta a legszebbet

Párizs híres kapusa és gólvágója is csak nézett: álomjelenet Besiktas módra.

A. A.
2016. 02. 23. 17:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt hétvége alapján összeállított öt legszebb kézilabda Bajnokok Ligája-találat közé két kínai figura is bekerült, de csak az egyik számít hagyományos kínainak. A másik a BL-forduló legkülönlegesebb és – szerintünk – legszebb gólja lett, hiszen ilyen akció nem látható minden héten kézilabdában. Darko Djukic, a Besiktas játékosa a kapus által kidobott labdát vette át a levegőben a pálya szélén, és vágta be még leérkezés előtt a Paris Saint-Germain kapujába.

Éppen ez ad pikantériát a látványhoz, hiszen a PSG a világ leggazdagabb klubja, a Veszprémet megelőzve jelenleg második a férfi BL A-csoportjában. A csodagólt Thierry Omeyer, a francia válogatott kétszeres olimpiai bajnok hálóőre, alighanem a világ leghíresebb kapusa kapta, és a dán Mikkel Hansen, a földkerekség egyik leggólerősebb átlövője próbálta megakadályozni, sikertelenül. Ebben a jelenetben nem ők játszották a főszerepet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.