Bronzérmet szerzett a magyar hódeszkás Göteborgban

Gyarmati az amerikai FIS világkupa-győzelmével nemzetközi szinten is komoly elismerést vívott ki magának.

MTI
2016. 02. 14. 8:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség szombati tájékoztatása szerint a versenyzőknek három ugrást kellett bemutatniuk, ezek közül a legjobb számított, és a magyar induló a döntő sorozat előtt még a második helyen állt.

A szervezők igyekeztek a világ élvonalába tartozó versenyzők közül azokat meghívni, akik stílusuknak köszönhetően népszerűek a snowboardos közösségben. Gyarmati azért lehetett ott, mert a januári, amerikai FIS világkupa-győzelmével nemzetközi szinten is komoly elismerést vívott ki magának. A szombati viadal nem a FIS, hanem a nagy hagyománnyal rendelkező World Snowboard Tour versenynaptárába tartozik. Az enyhe időjárás miatt nem voltak ideálisak a hóviszonyok.

Gyarmati Panka legközelebb a dél-koreai Pjongcsangban versenyez, ahol a 2018-as téli olimpia slopestyle főpróbáját rendezik jövő vasárnap.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.