Fury: visszavágó egy jachton?

Egy arab sejk 120 különleges vendég előtt rendezné meg a brit öklöző és Volodimir Klicsko újabb meccsét.

B.M.L.
2016. 02. 06. 6:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy május 7-én a Las Vegas-i T-Mobile Arénában összecsap egymással Saúl „Canelo” Álvarez és Amir Khan a WBC középsúlyú vb-övéért, újrakezdődtek a tárgyalások az egyszer már ugyanerre a napra bejelentett Tyson Fury és Volodimir Klicsko közötti visszavágóval kapcsolatban. Vélhetően utóbbi csúszik júniusig, és így az eredetileg megjelölt müncheni helyszín sem biztos. Felmerült ismét, hogy a meccset rendezzék a Wembley-ben, de a Bild munkatársának Fury egy igen érdekes lehetőségről is beszámolt.

„Egy arab sejk a luxusjachtján szeretné megrendezni kettőnk visszavágóját. Összesen százhúsz meghívott lenne jelen, azok, akik megveszik a darabonként egymillió dollárba kerülő belépőt. A bevétel kizárólag engem és Volodimirt illetné, viszont cserébe a televízió kamerái nem lehetnének jelen” – állította Fury, s hozzátette, elutasította az ajánlatot, mert számára a közönség jelenléte fontos.

Klicskóék sem tagadják, folynak a tárgyalások a lehetséges helyszínről és a visszavágó egyéb feltételeiről. Pillanatnyilag Furyékkal tárgyalunk a feltételekről. A sejk ötletéről mi nem hallottunk, de mindegy is, hiszen minket szerződés köt az RTL-hez, így nélkülük sehol sem léphetünk ringbe” – nyilatkozta szintén a német lapnak Bernd Bönte, Klicsko menedzsere.

Egy dolog biztosnak látszik, a csatára mindenképpen a június 10-én kezdődő franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokság előtt kerül majd sor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.