Hol kajakozik, hol főz a világbajnok?

A dán válogatott férfi tagjaival készül Kárász Anna.

L.Á.
2016. 02. 17. 16:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az időjárás eddig változékony volt Orlandóban, de most már tartósan húsz fok felett van a hőmérséklet, ami tökéletes Kárász Annának a tavaszi munkához.

„Az első héten még női kajakosokkal készültem, vagy éppen egyedül, ahogyan az én edzésprogramom kívánta meg. Most már azonban inkább a dán férfiválogatott tagjaival edzek, bár azért megesik, hogy a teljes programot nem csinálom végig velük, mert az azért sok lenne nekem” – fogalmazott. A sportoló edzéstervét természetesen továbbra is edzője, Kovács László írja.

„Élvezem, hogy ismét vízen vagyok, ráadásul ilyen jó környezetben. Egy ilyen hosszú tábor sokkal könnyebben és gyorsabban telik, amikor nem ingerszegény helyen vagyunk. Otthonosabb, hogy vásárolni kell, hogy magunkra főzünk, vagy éppen elmegyünk étterembe, moziba, mikor mihez van kedvünk. A felkészülésem következő állomása, Portugália egészen más, ott teljesen elszigetelt az ember, aminek szintén van előnye, de azért kilenc hét sok lenne belőle” – árulta el Kárász.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.