Kokó: 10 méterre mögöttünk dördült az első lövés

A WBO supervisoraként a volt bunyós testközelből nézte végig, ahogy agyonlőnek egy embert egy dublini hotelban.

MNO
2016. 02. 07. 12:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton rendezték volna meg Dublinban a Klánok összecsapása nevű bokszgálát, a rendezvény előtti mérlegelést a Regency szállóban tartották. A helyszínen volt Kovács Kokó István is, ugyanis ő volt az esemény WBO supervisora. Az atv.hu-nak beszámolt róla, mit élt át.

„Amikor végeztünk, és visszaültünk az asztalhoz, a terem hátsó részén, a bejárati részén bejött három fegyveres, akiket én nem láttam, mert pont háttal ültem nekik, és elkezdtek lövöldözni. De aztán később kiderült, hogy célzott lövések voltak, mind a három, vagy mind a négy lövés, ami eldördült, célzott volt. Egy személyt kerestek vele, az egyik főmérkőzésen a helyi könnyűsúlyú srácnak az egyik rokonát vették célba, akit meg is öltek. Rajta kívül még ketten sérültek meg.

De az első lövés eldördülése után, miközben még javában tartott a mérlegelés,

szinte mindenki azonnal pánikszerűen kirohant a vészkijáratokon. Két vészkijáraton menekült ki durván fél perc leforgása alatt 200-250 ökölvívó, menedzser, munkatárs és még sokan mások.

Szerencsére nem folytatódott a vérengzés, ezzel a három-négy lövéssel véget is ért, és valahogy elmenekültek, köszönhetően annak, hogy rendőrnek voltak beöltözve. Ebből a négy gyilkosból három rendőrnek volt felöltözve, és egyelőre ismeretlen okokból a negyedik pedig nőnek, szőke parókában volt egy nagydarab férfi. Nagyon megdöbbentő, mert mögöttünk gyakorlatilag 10 méterre dördült az első lövés. És aztán az a fajta pánik, ami úrrá lett mindenkin, azt még soha életemben nem tapasztaltam, és ilyennel még nem találkoztam. Azóta sem tért vissza a normális rend.”

A lövöldözésről itt írtunk korábban, a rendőrség alvilági leszámolásra gyanakszik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.