Korábbi német sztárja perelte be a Győri Audi ETO-t

A hétfői bírósági tárgyaláson tanúként jelen volt Ambros Martín, a csapat vezetőedzője is.

TK
2016. 02. 09. 9:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétfői tárgyaláson egyelőre annyi derült ki, hogy a győriek spanyol vezetőedzője sikertelenül próbálta motiválni a válogatott játékost a szkopjei vereséget követően, aki hagyott csapott-papot, és visszautazott Németországba.

Ambros Martín is beidézték a tárgyalásra, aki elmondta, hogyan látja az esetet. Az edző több négyszemközti beszélgetést követően a csapat előtt kritizálta Susann Müller hozzáállását, és elmondta, hogy többet nem fog kivételezni vele, hanem elvárja, hogy tegye félre egyéni érdekeit. Martín bízott benne, hogy a német kézilabdázó teljesíti kérését.

„Ezzel szemben Müller leült a padra, levette a cipőjét, s az edző úgy értékelte, hogy cserbenhagyta a csapatát. A másnapi edzésre sem ment el ezután. Volt még ezek után egy SMS-váltás Martín és Müller között, aztán a játékos elment Németországba, úgy érezte ugyanis, hazai orvosra van szüksége. Alperes és felperes nyilván másképp látja, hogy ez végleges búcsút is jelentett-e. Az ETO szerint igen” – írja a Kisalföld.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.