Lemondott a Szolnoki Olaj edzője

Pór Pétert Sztojan Ivkovics, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya váltja.

MNO
2016. 02. 25. 12:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szolnoki Olaj KK Kft. vezetése a szakmai stábbal közösen elemezte az elmúlt időszak eredményeit, és arra jutottak, hogy a leköszönő Pór Péter már nem tudja kimozdítani a holtpontról az együttest. Az elmúlt ötven napban a folyamatos kettős terhelés (bajnokság, Európa Kupa) sokat kivett a csapatból, ezt mutatja az elmúlt napok gyengébb játéka.

A döntés értelmében a Magyar Bajnokság végéig a magyar férfikosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya, Sztojan Ivkovics veszi át a pozíciót.

 

„Gödörben lennénk? – kérdezett vissza a szakember. – Igen, a fáradtság belevitte a csapatot egy kisebb gödörbe, és ezt most okosan, a játékosokra odafigyelve orvosolni kell. Péter munkájával elégedettek voltunk, ősszel megállította a mélyrepülést, majd eljuttatta a csapatot a mennyországba, most pedig a szolnoki tisztességgel élve felállt a padról. Nincs nagy baj. S tudja, mit, azt kívánom mindenkinek, hogy legyen olyan rossz időszaka, mint amilyen a Szolnok elmúlt öt-hat éve volt!”

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.