Megvan, hol száll meg a magyar válogatott

A délkelet-franciaországi Terre Blanche-ban lesz a bázis.

MTI
2016. 02. 09. 19:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapja az elnökség keddi üléséről szóló beszámolójában azt írta, hogy egy nyugat- és egy délkelet-franciaországi lehetőség között választottak, és végül azért döntöttek utóbbi mellett, mert ott „a szakmai és logisztikai szempontok megvalósulása mellett” az MLSZ-nek „rendkívül kedvező árat is sikerült kiharcolnia”.

„Bár a hotel nem a tenger partján fekszik, mégis közel van az utazások szempontjából fontos tengerparti repülőterekhez, illetve az A8-as autópályához” – írta az MLSZ a Cannes-tól néhány kilométerre fekvő helyről.

A szövetség kiemelte, hogy a nemzeti csapat szálláshelyének kiválasztása az európai szövetség (UEFA) előírásainak és a szakmai stáb – a minél sikeresebb szereplés érdekében felállított – szempontjainak teljes figyelembevételével történt.

Magyarország idén 44 év szünet után szerepel ismét Európa-bajnokságon. A válogatott Ausztriával (június 14., Bordeaux), Izlanddal (június 18., Marseille) és Portugáliával (június 22., Lyon) csap össze az F csoportban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.