Nyomoznak a miskolci jégkorongozók ügyében

A DVTK Jegesmedvék több játékosa konfliktusba keveredett egy miskolci szórakozóhelyen.

MTI
2016. 02. 09. 21:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A címvédő, a mostani idényben alapszakaszgyőztes DVTK Jegesmedvék több játékosa konfliktusba keveredett szombatról vasárnapra virradó éjszaka egy miskolci szórakozóhelyen a diósgyőri klub szurkolóival – adta hírül az Észak-Magyarország című napilap kedden. A rendőrség az MTI-vel azt közölte, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen elkövetőkkel szemben.

A diósgyőri klub a honlapján „különösen fájónak” nevezte az esetet, hozzátéve: megkezdték az információk gyűjtését, és belső vizsgálat keretében tárják fel a történteket.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt közölte: az ügy jelenlegi szakaszában adatokat, információkat gyűjtenek és tanúkat hallgatnak meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.