Rázós volt a pálya

Videoanalízissel hangol a szombati folytatásra a 13. helyen záró Miklós Edit.

Lipiczky Ágnes
2016. 02. 19. 17:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt hetek bravúros top 10-es eredményei után nem sikerült a legjobbak közé férkőznie Miklós Editnek a La Thuile-i lesikláson. Olimpiai hetedik helyezett sízőnk a nyolcas rajtszámmal vágott neki a meglehetősen technikás pályának, s végül a tizenharmadik helyen zárt.

„Nem volt egyszerű futam a mai, már az én rajtszámommal is rázós volt a pálya – nyilatkozta az MNO-nak a versenyző. – A felső szakasz, amelyen az edzéseken mindig kihagytam egy kaput, most jobban sikerült, viszont a lapos rész előtt rontottam, vesztettem a sebességemből, így az időből is sajnos. A videoanalízis után többet fogunk tudni, de úgy éreztem, hogy technikailag ez nem volt teljesen tiszta futam. Holnap új nap, új remények. A hibáimból tanulva ismét nekivágok a pályának.”

A viadalt a svájci Lara Gut nyerte meg az osztrák Cornelia Hütter és az olasz Nadia Fanchini előtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.