Rendet kell rakni a fejekben

Rajna Miklós a hoki válogatott kapusa szerint az olimpiai selejtezős kudarc nem lesz kihatással a vb-felkészülésre.

Lipiczky Ágnes
2016. 02. 15. 8:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Gratulálunk, hiszen önön nem múlt a mérkőzés sorsa. Mi volt a hiba?
– Nem hiszem, hogy bármi hiba is lett volna. Igazi taktikai csata zajlott a pályán, amit mutat, hogy 65 percig nem született gól, nagyon ritka az ilyen mérkőzés. Szerintem nagyon jó volt a védekezésünk, ugyanez elmondható a lengyelekéről is, a szerencse sajnos most nem volt mellettünk – mondta Rajna Miklós, a magyar válogatott kapusa.

– Számítottak rá, hogy ennyire kemény mérkőzés lesz?
– A krakkói világbajnokságon is hasonlóan ki-ki mérkőzést vívtunk, nem érzem, hogy lebecsültük volna az ellenfelet. Benne volt a mérkőzésben ez az eredmény is.

– Hangulatilag befolyásolja ez a vereség a felkészülésüket a szentpétervári A csoportos világbajnokságra?
– Természetesen most nem vagyunk elégedettek, rendet kell rakni a fejekben, de nem hiszem, hogy a világbajnoki felkészülésre ez a vereség hatással lenne.



Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.