Ronaldo fogta magát, és kivonult a sajtótájékoztatóról

Az újságírói kérdések érzékeny pontra tapinthattak.

MTI
2016. 02. 17. 12:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A portugál válogatott játékost először arról faggatták, hogy az ősi rivális Barcelona támadó triója, Lionel Messi, Luis Suárez és Neymar nem azért eredményesebbek-e a Real csatárhármasánál, mert a pályán kívül is jól kijönnek egymással.

„Honnan tudhatjuk, hogy valóban olyan jó-e a kapcsolatuk? Ezt csak azért feltételezzük, mert mindenhol ezt írják” – válaszolt kissé ingerülten a 31 éves labdarúgó, s hozzátette, nincs szüksége arra, hogy ebédre hívja csapattársait, Karim Benzemát vagy Gareth Bale-t, sokkal fontosabbnak tartja, hogy a pályán megértsék egymást. „Nem kell puszikat adnunk egymásnak, ezek a kis közös étkezések, ölelések és puszik számomra semmit sem jelentenek” – fogalmazott.

Ronaldót aztán azzal dühítették fel, hogy megkérdezték, mi lehet az oka annak, hogy az Eibar otthonában elért november 29-ei 2-0-s győzelem óta nem volt eredményes idegenben. „Ki az, aki több gólt szerzett nálam idegenben, amióta Spanyolországba igazoltam? Nevezzenek meg egy játékost! Nem tudnak erre válaszolni? Rendben, köszönöm mindenkinek” – fakadt ki, majd elhagyta a termet.

A háromszoros aranylabdás támadó a mostani BL-kiírás csoportkörében rekordot döntött, miután 11 gólt szerzett a hat főtáblás meccsen, s ő a BL történetének legeredményesebb futballistája: 121 találkozón 88-szor talált a kapuba.

A portugál játékos a mostani szezonban minden versenysorozatot figyelembe véve 32 gólnál jár, ebből 21-et hazai pályán, 11-et idegenben szerzett.

A Real szerdán 20.45-kor lép pályára Rómában a BL-nyolcaddöntős párharc első mérkőzésén. A visszavágót március 8-án rendezik a Santiago Bernabéu Stadionban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.