Schweinsteiger oltárhoz vezeti a szépséges szerb teniszezőt

A németek világbajnoka a nyári Európa-bajnokság után elveszi Ana Ivanovicot.

B.M.L.
2016. 02. 08. 18:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vélhetően nehéz lesz eldöntenie a Schweinsteiger családnak, hogy idén nyáron a labdarúgó-Európa-bajnokság vagy egy családi esemény lesz-e a legemlékezetesebb pillanat a számukra. Ugyanis a friss Australian Open-győztes német Angelique Kerber a Bild egyik riporterének elárulta, hogy a jegyben járó Bastian Schweinsteiger és a korábbi világelső teniszező, a szerb Ana Ivanovic a kontinensviadalt követően összeházasodik.

A német lap úgy tudja, az esküvő helyszíne még vitatott, ám az biztos, hogy vagy Spanyolországban, vagy pedig Szerbiában mondja ki a két sztársportoló egymásnak a boldogító igent.

Sőt néhány meghívott neve sem titok már, és a teniszezők világából Kerberen kívül ott lehet Novak Djokovic és Andy Murray, míg a focisták közül leginkább a Bayern München és a német válogatott játékosai számíthatnak elsősorban meghívóra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.