Sterbik Árpád véd hétvégén Szegeden

A Tisza partján is kedvelik, de most is ellene szurkolnak.

A. A.
2016. 02. 26. 4:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többek között Sterbik Árpádot láthatja majd a vendégcsapatban vasárnap este a közönség Szegeden. A Vajdaság szülötte, a világ egyik legkiválóbb kapusa ugyan magyarországi évei alatt, a 2000-es évek első felében Veszprémben védett, a Szeged honlapja alapján nagyon népszerű a Tisza partján is, ahol mindig nagy tapsot kap.

Ez nyilvánvalóan szól a származásának is, hiszen a szegediek és a vajdaságiak között hagyományosan közeli a kapcsolat, nem csak földrajzi okokból. De bizonyosan szól Sterbik Árpád egyéniségének is, aki mackós, mégis laza mozgása mellett őszinte, természetes viselkedésével sokfelé barátra lel.

A spanyol válogatott hálóőre jelenleg a Vardar Szkopjét szolgálja, így megnehezítheti a Szeged dolgát a Bajnokok Ligájában, amelynek B csoportjában a két riválist egyetlen pont választja el egymástól. A Szeged a 4., a Szkopje az 5. helyen áll, de az utolsó két fordulóban még mindkettő feltornázhatja magát a harmadik pozícióba, ami kedvezőbb továbbjutást biztosít.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.