Szöllősi pénzt kért a MOB-tól a Puskás névért

Az olimpiai szövetség úgy döntött az eset miatt, hogy nem szerepel Puskás Ferenc a televíziós szpotban.

MNO
2016. 02. 15. 10:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap információi szerint az olimpiai szövetség az eset miatt úgy döntött, hogy nem szerepel Puskás Ferenc a televíziós szpotban. Mint ismeretes, Szöllősi György mint a Puskás.com Kft. cég ügyvezetője dönt arról, hogy mihez adják a Puskás nevet – érdekesség, itthon például senkinek nem kell a Puskás sör.

Az eset kapcsán Szöllősi a Borsnak elmondta, egyelőre próbálja megértetni Puskás Ferenc unokáival, hogy „Magyarországon léteznek még olyan sportvezetők, akik szerint semmilyen tiszteletdíj nem jár azoknak a sportolóknak, akik egy reklámfilmhez vagy kereskedelmi kampányhoz adják a nevüket”.

Az eset meglehetősen hasonlít Hosszú Katinkáéhoz. Világklasszis úszónkkal 12 millió forintos támogatói szerződést kívánt kötni a szövetség, de azt egy feltételhez közötte: Hosszú havonta egyszer anyagi ellenszolgáltatás nélkül népszerűsítse a 2017-es budapesti úszó-világbajnokságot. A versenyző a január 6-án tartott sajtótájékoztatón látványosan széttépte a neki kínált szerződést. Az ügy lassan nyugvópontra jutott a MOB beavatkozásának köszönhetően, a részletekről itt olvashat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.