Továbbra is szenzációs formában Hanga csapata

A Laboral Kutxa Vitoria győzte le ebben a szezonban először az éllovas Valenciát.

MTI
2016. 02. 08. 14:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baszk együttes a 19. fordulóban vasárnap 79-73-ra nyert hazai pályán, a kezdőötösben pályára lépő magyar légiós 26 perc alatt 7 pontot gyűjtött. Ráadásul Hanga a liga honlapján a hétvége leglátványosabb megmozdulásait összegző top 7-ben is helyet kapott: egy félpályás felívelést követő zsákolása a második legszebb mozzanat lett.

„A Valencia vasárnap kora délutánig veretlen volt a 2015/2016-os bajnoki idényben. Este már nem tudták elmondani ezt magukról. Tizenháromezer szurkoló hajtott bele minket a győzelembe, szuper hangulat volt!” – nyilatkozta az MTI-nek a 26 éves magyar kosaras, büszkén hozzátéve: az elmúlt tíz napban megverték a bajnokság három legjobb csapatát.

„Két hét sincs már a Király Kupáig, úgyhogy továbbra is sűrű a program” – mondta Hanga, akinek együttese 15/4-es győzelmi mérleggel a liga negyedik helyén áll.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.