Érdekes gondjai vannak Ambros Martínnak

A Győr–Fradi-meccsen még jobban akar játszani az ETO, mint Dabason. Nem lesz egyszerű.

A. A.
2016. 04. 09. 7:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton 17 órától telt ház előtt meccsel a Győr a Fradival a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ami az első mérkőzés alapján lefutott párbaj, hiszen az ETO 13 gólos előnnyel kezd hazai pályán. Elek Gábor, a vendégek edzője nem is mond olyanokat a levegőbe, hogy azért megpróbálják megmenteni a továbbjutást, míg a másik szövetségi kapitány, a Győrt is edző Ambros Martín azt ígéri, megtiszteli csapata az ellenfelet azzal, hogy ismét teljes odaadással lép pályára.

Főleg azért nem lesz egyszerű a helyzetünk, mivel a csapat az első mérkőzésen fantasztikus meccset játszott, és épp ez az, ami most a legnagyobb gondunk, ez a remek eredmény. Talán a legnagyobb feladatunk most az, hogyan kezeljük, hogy ne az első meccs járjon a fejekben, hanem az, milyen kitűnő ellenfél is érkezik hozzánk. Most szombaton egy teljesen más összecsapás lesz a Ferencvárossal. Elsősorban saját magunkért és a közönségünkért kell játszanunk, és azt szeretném, ha lehetséges, még jobban játsszunk majd, mint az előző két meccsen tettük, hiszen idén több fronton is találkozunk még Zácsikékkal

– mondta a Győri Audi ETO honlapján a spanyol tréner.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.