Érvek nélkül támadják a Nemzeti Sportot Gyárfásék

A közlemény „téves, hamis, ellenőrizetlen” jelzőkkel illeti a lap híreit.

MNO
2016. 11. 27. 14:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sajnálatos, hogy a Nemzeti Sport napok óta sorozatosan téves, hamis, ellenőrizetlen híreket, félrevezető információkat tesz közzé, szerző és forrás nélkül. Mindez nincs összhangban a méltán nagy tekintélyt szerzett lap hagyományaival” – ez a rövid és minden indoklást nélkülöző poszt jelent meg a Magyar Úszó Szövetség hivatalos Facebook-oldalán vasárnap. Csak sejteni lehet, hogy a Gyárfás Tamás vezette szövetség közleménye arra a Nemzeti Sport-cikkre utalhat, amely arról számolt be, hogy a politikusok után az edzők előtt sincs már súlya Gyárfás Tamásék szavainak.

A lap arról ír, hogy kellemetlen helyzetbe kerülhet az úszószövetség (MÚSZ). A kormányzati politikusok sorra elhatárolódnak Gyárfás Tamás elnöktől, ráadásul nemrég kiderült, hogy elmaradt a szombatra tervezett „elbeszélgetés” a renitens sportolók edzőivel, mert az edzők külön-külön jelezték, hogy nem tudnak részt venni az egyeztetésen Hargitay András szövetségi kapitánnyal és Nagy Orsolya MÚSZ-főtitkárral.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.