Gerrard a Milton Keynes Dons edzője lehet

A harmadosztályú klubnál kemény feladat vár rá: jelenleg 21. helyen állnak a 24 csapatos mezőnyben.

MTI
2016. 11. 17. 21:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BBC csütörtöki értesülései szerint a 36 éves középpályás már az első megbeszéléseken is túl van a klub vezetőivel.

Gerrard kedden jelentette be, hogy elhagyja az észak-amerikai ligában (MLS) szereplő Los Angeles Galaxyt, ahol másfél évig tartott a levezetése. Arról nem nyilatkozott, játékosként vagy már edzőként képzeli el pályafutása folytatását. Korábban kizárólag nevelőegyesületében, a Liverpoolban futballozott. Korábban az a hír is felreppent, hogy visszatér a csapathoz.

A Londontól mintegy 100 kilométerre észak-nyugatra található Milton Keynes csapata jelenleg a 21. helyen áll a 24 csapatos harmadosztályban (League One). Az előző vezetőedző, Karl Robinson hat év után októberben távozott. Gerrard még nem szerezte meg az európai szövetség (UEFA) edzői A licecét, de hamarosan befejezi a tanfolyamot.

A BBC információi szerint a skót Celtic és az angol Newcastle United is szeretné játékosként a soraiban tudni Gerrardot.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.