Kerülik Trump szállodáit az NBA-esek

Sok klub minden közvetett és közvetlen kapcsolatot kerülni akar az új elnökkel.

MTI
2016. 11. 16. 16:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ESPN információi szerint az idegenbeli mérkőzései alkalmával a Dallas Mavericks, a Milwaukee Bucks és a Memphis Grizzlies csapata sem tölti az éjszakákat a Trump Hotels szállodáiban, mert minden közvetett és közvetlen kapcsolatot kerülni akarnak az új elnökkel.

A Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban a választási kampány idején kifejtette, hogy Hillary Clintont támogatja, a Milwaukee társtulajdonosa, Marc Lasry pedig közismerten a demokraták elkötelezettje.

A közelmúltban a Detroit Pistons vezetőedzője, Stan Van Gundy rasszistának és nőgyűlölőnek nevezte Trumpot, kollégái közül Gregg Popovich (San Antonio Spurs) és Steve Kerr (Golden State Warriors) pedig kifejezte, hogy nem örül a választás végeredményének.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.