Ketrecharc: ez a közös Hosszú Katinkában és Paul Pogbában

Mindketten Connor McGregor rajongói.

MNO
2016. 11. 15. 9:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Paul Pogba az Elefántcsontpart ellen készülő francia válogatott edzésén utánozta a UFC immár két különböző súlycsoportban is bajnok ketrecharcosát, Connor McGregort – szúrta ki a Goal.com.

Az extravagáns ír MMA-harcos legalább akkora név saját műfajában, mint Pogba a futballban vagy Hosszú Katinka a medencében.

És hogy hogyan kerül ide a háromszoros olimpiai bajnok úszónő neve? Hosszú Katinka a Sport TV stúdiójában izgulta végig edző-férjével, Shane Tusuppal a vasárnap New Yorkban rendezett történelmi UFC-gálát, ahol McGregor megszerezte második övét is.

Hosszú az ír sportoló mellett nagy rajongója egyébként még LeBron James amerikai kosarasnak is, ki tudja, talán tőle is látunk majd valami hasonlót egyszer a közösségi médiában valamelyik kedvencével kapcsolatban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.