Kovács Zoltán Európa-bajnok lett

A 24 éves, nyíregyházi ökölvívó tízmenetes mérkőzésen egyhangú pontozással nyert.

MTI
2016. 11. 13. 8:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24 éves, nyíregyházi ökölvívó tízmenetes mérkőzésen egyhangú pontozással bizonyult jobbnak a tanzániai–orosz kettős állampolgárságú Cosmas Chekánál.

Kovács Zoltán másodszor küzdött a WBO Európa-bajnoki övéért, de két évvel ezelőtt az angol Mitchell Smith pontozással legyőzte őt.

Ahogy azt portálunk is megírta, a fehérvári meccsen mutatkozott be ringbíróként a 21 éves Kovács Bence, az olimpiai és világbajnok Kovács István fia.

A gála főmérkőzése előtt a középsúlyú Harcsa Norbert hatmenetes küzdelemben egyhangú pontozással legyőzte az észt Szergej Meliszt, aki korábban WBC-bajnok volt, és mérkőzött már a WBO kisvilágbajnoki címéért is.

Harcsa megőrizte százszázalékos mutatóját a profik között, ugyanis hetedik meccsén a hetedik sikerét aratta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.