Örömjátékkal ütötték ki a románokat a győri lányok

A Győri Audi ETO eddig négyből négyszer nyert a BL-csoportban.

Arday Attila
2016. 11. 04. 21:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erőt ad a csapatának a védekezésével, ellenállhatatlan az indításoknál, mindenhol elkapja a labdát, jobbal-ballal lövi a gólokat, hétmétereseket harcol ki. Heidi Lökéért sokan odavannak Győrben, a világ legjobb játékosának is megválasztott norvég beállós viszont a szezon végéig már nem játszik az ETO-ban. Ennek jó oka van: 33 évesen ismét gyermeket vár.

A magyar csapat pedig a hírtől még erősebb lett. Pedig a BL-győztes Bukarest elleni első félidőben legalább olyan rosszul játszott, mint egy hete idegenben, de megint fordított, sőt ezúttal kiütötte ellenfelét (33-25-re) a Bajnokok Ligájában.

Kiss Éva fordulás után megháromszorozta a védéseinek a számát, a hajrában tíz percig gólt sem tudtak lőni neki. Nora Mörk félelmetes bal kezével 11-szer talált be a túloldalon, míg a súlyos sérülésből visszatérő őstehetség, Tóth Gabriella háromból háromszor.

A Győri Audi ETO eddig négyből négyszer nyert a BL-csoportban, a címvédő Bukarest harmadszor kapott ki és a kiesés szélére került.

Eredmény:
Bajnokok Ligája:
C csoport, 4. forduló:
Győri Audi ETO – CSM Bucuresti 33-25 (11-13)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.