Újabb úszók csatlakoztak Hosszúhoz és Gyurtához

Verrasztó Evelyn és Dávid is úgy látja, megérett az idő a közös fellépésre.

HZS
2016. 11. 17. 10:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Verrasztó Evelyn és Dávid közleményt juttatott el a Nemzeti Sport szerkesztőségének , amelyben kiállnak Hosszú Katinka és Gyurta Dániel kijelentései mellett.

A két sportoló közleményét változatlan formában közöljük:

„Gyerekkorunk óta az úszás a legfontosabb dolog az életünkben, ezért úgy érezzük, hogy szeretnénk csatlakozni a Katka és Dani által tett kijelentésekhez. Több mint két évtizede szinte minden napot az uszodában töltve a jelenlegi generáció rangidős és élvonalbeli versenyzői mind hasonlóképpen gondolkodunk, hisz hosszú évek óta saját bőrünkön tapasztaljuk a jelenlegi rendszer működésének jó és rossz oldalait.

Úgy gondoljuk, megérett az idő a közös fellépésre, az úszók és a szövetség érdekeit is szem előtt tartó, szakmailag is a jelenkor igényei és kívánalmai szerint működő sportági konszenzus megteremtésére a feszültségmentes felkészülés érdekében!”

(Kérdezz-felelek formában összeszedtük az úszóbotrány eddigi tudnivalóit, ide kattintva elolvashatja.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.