Hargitay és a győriek jelölték Gyárfást

De ez már mindegy, hiszen a volt elnök nem akar újraindulni.

G.B.
2016. 12. 29. 11:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mivel az úszószövetség pár nappal ezelőtti közleményében nem írt pontos számot, csak azt, hogy többen jelölték az úszószövetség elnöki posztjára indulóként Gyárfás Tamást, nem lehetett pontosan tudni, kik lehettek a távozó sportvezető támogatói. A Magyar Idők kiderítette, hogy az úszók szövetségi kapitánya, Hargitay András volt az egyik és a Petrov Iván szakmai igazgató által irányított Győri Úszó SE a másik jelölő. Hargitayról korábban is lehetett tudni, hogy marasztalja Gyárfást, olyan hírek is elterjedtek róla, hogy körlevélben szólította fel a klubokat a volt elnök támogatására.

Gyárfás Tamás korábban sajtótájékoztatón indokolta lemondása okait, de akkor nem fogalmazott teljesen egyértelműen, érzékeltette, ha komoly mennyiségű támogató sorakozik fel mögé a közgyűlésen, elképzelhetőnek tartja maradását. Később ezt lapunknak cáfolta, és kijelentette, biztosan nem indul újra. 

Gyárfás Tamásra tehát 2 jelölés érkezett, míg Bienerth Gusztávra, Tóth Istvánra és Hornyák Viktorra 1-1, róluk itt írtunk bővebben. Az elnökválasztást január 8-án tartják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.