Autóbalesetet szenvedett a Komló jobbszélsője

Az NSO úgy tudja, Bujtár Ádám az anyósülésen utazott, a jármű sofőrje enyhén ittas állapotban volt.

MNO
2017. 01. 02. 11:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

December 26-án Pécsett szórakozott, majd autóbalesetet szenvedett Bujtár Ádám, a Komló férfi-kézilabdacsapatának jobbszélsője. Súlyos sérülésekkel került kórházba – írja a Bama.hu, hozzátéve: a komlói szurkolók egy emberként álltak ki a játékos mellett.

Az NSO úgy tudja, a 23 esztendős kézilabdázó az anyósülésen utazott, és életveszélyes sérüléseket szenvedett. A sofőr enyhén ittas állapotban ült a volán mögé, ellene járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetése miatt nyomoz a pécsi rendőrkapitányság – teszik hozzá.

Bujtár Ádám korábban Balatonfüreden és a Ferencvárosban is játszott, majd 2016 nyarán a zöld-fehérektől visszatért a Komlóhoz.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.