Győzelemmel tért vissza Serena Williams

Az amerikai sztár a francia Pauline Parmentier ellen játszott.

MTI
2017. 01. 03. 10:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A volt világelső, 35 éves amerikai sztár legutóbb a US Open elődöntőjében lépett pályára – ott kikapott a cseh Karolina Pliskovától –, és azóta minden fellépését lemondta, hogy felépüljön vállsérüléséből.

A mostani meccs – amelyet az eső miatt hétfőről keddre halasztottak – 6:3, 6:4-re lett az amerikai játékosé 75 perc alatt.

„Ez volt hónapok óta az első mérkőzésem, és egy remek ellenféllel játszottam. A szél nagyon zavart, de jól éreztem magam. Érdekes volt” – mondta a viadal első kiemeltje.

Serena Williams bevallotta ugyanakkor, hogy kissé rozsdásnak érezte magát, és elárulta azt is, hogy a 2017-es szezonban megválogatja majd, mely tornákon indul.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.