Hosszú Katinkára és a pólósokra kíváncsiak a legtöbben

Bő egy hónap alatt majdnem 34 ezer jegyet adtak el.

MTI
2017. 01. 05. 19:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezők tájékoztatása szerint a legnagyobb érdeklődés Hosszú Katinka várható versenyszámai, a vízilabdadöntők, valamint a férfi 10 méteres toronyugrás döntője iránt mutatkozik, így nemcsak az épülő Dagály Úszóarénába, hanem a többi helyszínre is sok jegy kelt el.

Az úszó- és műugróversenyekre épülő Dagály Uszodába eddig 21 ezer jegyet értékesítettek, míg a Hajós Alfréd Uszodában rendezendő vízilabdatornára közel hét és fél ezren vásároltak belépőt.

A jegyvásárlók körében a július 24. a legnépszerűbb nap, ekkor rendezik többek között a női 100 méteres pillangóúszás és 200 méteres vegyes úszás döntőjét, mely számokban várhatóan a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka is indul.

Az esemény honlapja alapján külföldről is sok az érdeklődő: a határokon kívülről közel hatezren vásároltak eddig jegyet, a legtöbben Nagy-Britanniából és Kínából.

A jegyeket az esemény honlapján, illetve a Eventim hagyományos értékesítő hálózatán keresztül lehet megvásárolni. A Dagály Úszóarénában 12 ezer férőhelyes lesz a nézőtér, egy-egy programra 9000 jegyet fognak értékesíteni. A vízilabda-mérkőzéseknek otthont adó Hajós Alfréd Uszodában 8000-es lesz a lelátó, a Batthyány téri Duna-parton 1200, a Városligeti tónál 4000, míg a nyíltvízi úszószámok helyszínén, Balatonfüreden 1300 fős nézőteret alakítanak ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.