Kenderesi „Sajtburesz” Tamás megcélozza az Európa-csúcsot

Olimpiai bronzérmesünk pontosan tudja, hány tized kéne az éremhez a vizes vb-n.

G.B.
2017. 01. 05. 7:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A windsori rövid pályás vb-n elért eredményével nem volt, nem is lehetett túl elégedett Kenderesi Tamás, aki Rióban bronzérmet szerzett 200 méter pillangón. Az M4 Sport meglátogatta a pécsi úszót egy edzésen, ahol azt mondta, nemrég kezdett bele a felkészülésbe, amely az elején könnyedebb gyakorlatokra épül, de nemsokára jön a neheze. Az április országos bajnokság előtt Dubajban és Thaiföldön edzőtáborozik majd, aztán pedig ráfordul a júliusi hazai rendezésű vizes vb-re.

Ott sem fogja éremnél alább adni, ehhez pedig pontosan tudja, mennyit kellene gyorsulnia: „Időben mindenképp javulni akarok. Úgy gondolom, hogy kilenc tizedet le lehet dobni, és az már Európa-csúcs, az azért nem hangzik olyan rosszul, úgyhogy azt megcélzom.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.