Usain Bolt betelefonált az élő műsorba

„A következő telefonálónk Usain Jamaicából. De ugye nem az a Usain Bolt?" – kérdezte a műsorvezető.

MTI
2017. 01. 01. 11:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jamaicai atléta azért hívta a műsort, hogy elmondja a véleményét a Middlesbrough elleni bajnoki mérkőzésről, amelyet a Manchester United szombaton 2-1-re megnyert.

„A következő telefonálónk Usain Jamaicából. De ugye nem az a Usain Bolt?” – kérdezte Mandy Henry műsorvezető.

„De igen, az a Usain Bolt” – válaszolta a világklasszis sportoló. Henry még mindig hitetlenkedett, de átadta a szót a hívónak.

„Ez ismét olyan volt, mint a régi Manchester United. Úgy játszottak, olyan nyomásgyakorlással és kitartással, ahogy a Manchester Unitednek kell. Nagy meccs volt, nagyon boldog vagyok” – értékelte Usain Bolt a mérkőzést, amelyet a győztes csapat a hajrában fordított meg.

Később a jamaicai sprinter a közösségi oldalán megerősítette, hogy valóban ő telefonált az adásba.

„Sajnáljuk, Usain, nem gondoltuk, hogy tényleg te vagy az! Élvezd a jamaicai bulit, és hívj minket hétfő este, a West Ham elleni meccs után is” – üzente szilvesztereste a műsorvezető, Mandy Henry.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.