Massa továbbra is gyengélkedik: kihagyja a hétközi tesztelést is

Rosszullét miatt lépett vissza a Magyar Nagydíjtól, és még mindig nem jött helyre.

MN
2017. 07. 31. 9:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétközi tesztelést is kihagyja Formula 1 vasárnapi Magyar Nagydíjától rosszullét miatt visszalépett Felipe Massa, a Williams brazil pilótája – írja az MTI.

A csapat hétfői tájékoztatása szerint Massát a keddi napon a kanadai Lance Stroll helyettesíti majd, szerdán pedig – a terveknek megfelelően – az olasz Luca Ghiotto vezeti az istálló autóját.

A Williams azt is közölte, hogy Massa a négy hét múlva sorra kerülő Belga Nagydíjon minden bizonnyal visszatérhet.

A 36 éves brazil pilóta a pénteki szabadedzések után rossz közérzetre és szédülésre panaszkodott, így előbb a helyi orvosi központban, majd a Honvédkórházban kivizsgálták. A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) egészségügyi delegáltjának engedélyével teljesítette ugyan a harmadik szabadedzést szombaton délelőtt – a 17. időt autózta –, az újra jelentkező tünetek miatt úgy döntött, nem vállalja a hétvége további részét. Helyére a 31 esztendős, brit Paul di Resta ugrott be az időmérőn és a futamon is, aki egyébként televíziós szakkommentátorként érkezett Magyarországra. Di Resta a 63. körben kiesett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.