Szerződést bontott Zácsik Szandra és a Ferencváros

A budapesti zöld-fehér csapatnak igazolnia kell, ha el akarja érni kitűzött céljait.

TK
2017. 07. 31. 12:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros női kézilabdacsapata a Fradi.hu-n megjelent egysoros közleményben jelentette be, hogy már nem tartozik az együtteshez a balátlövő: „Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy a Ferencvárosi Torna Club és kézilabdázója, Szöllősi-Zácsik Szandra közös megegyezéssel szerződést bontott”. Az okokat nem részletezik. Zácsik egy év ljubljanai kitérőt leszámítva 2006 óta játszott a budapesti zöld-fehéreknél.

A szurkolók körében bő egy hete téma a válogatott balátlövő esetleges szerződésbontása és ezzel párhuzamosan Klivinyi Kinga leigazolása. A mendemondáknak az Érd női kézilabdacsapata vetett véget, amikor közleményben jelentette be, hogy nem fogadta el a Ferencváros által kínált összeget Klivinyiért.

Öltözőfolyosói pletykák szerint a 27 éves Zácsik Szandrát az NB I-es Budaörs szerződtetné.

A budapesti zöld-fehér csapatnak mindenképpen igazolnia kell egy balátlövőt, ha teljesíteni akarja a 2017/18-as szezonra kitűzött célokat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.