Kávézót nyitnak a Verrasztó testvérek

Az úszás egyelőre marad, de a Kálvin térnél októberben nyíló helyen Dávid részmunkaidős barista lesz.

MN
2017. 09. 14. 12:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kávézót nyitnak a Kálvin térnél az úszósportból ismert Verrasztó testvérek. Az üzletbe a szakterületen nagyobb tapasztalattal rendelkező Nagy Dávid vonta be őket még a vizes világbajnokság előtt, az első terepszemlét viszont már Verrasztó Dávid 400 vegyesen szerzett ezüstérme másnapján megtartották, a hely pedig október 15-én kinyit a Baross utca elején – írja a Forbes.

Verrasztóék másfél éve ismerkedtek meg a kávézóhálózatot „hizlaló” Naggyal a budapesti baristabajnokságon – a barista olyan tevékenységű ember, aki kávékülönlegességeket készít és szolgál fel. Verrasztó Dávid egyébként a vb-felkészülés előtt heti kétszer, szerda-szombat ritmusban, edzéseit követően dolgozott is barista munkakörben, ekkor győzte meg Nagyot, hogy a következő üzletét a sportolóval – és testvérével – együtt is érdemes lehet megnyitni.

A beruházás nagyjából 15 millió forintból valósulhat meg, 51 százalékban Nagy Dávidé, 49 százalékban Verrasztóéké a mögötte álló vállalat. A hét minden napján nyitva tartó kávézónak 5-6 munkatársa lesz, köztük időnként az egyébként szakács végzettségű Verrasztó Dávid. Evelyn a tervek szerint a rendezvényi, a marketing- és médiahátteret teremti majd meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.