Valóban arra hivatkozik C. Ronaldo, hogy csak hat általánosa van

Nyilvános lett a videó az adócsalási ügyében tett nyári vallomásáról.

Arday Attila
2017. 09. 12. 7:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyilvános lett az a videofelvétel, amely Cristiano Ronaldo vallomását rögzíti július 31-én az adóügyével kapcsolatos bírósági meghallgatáson. Itthon többek között az NSO hozta le a felvételt, amelyen napjaink legjobban sztárolt labdarúgója arra is hivatkozik, hogy az általános iskola a legmagasabb végzettsége, de azt sem fejezte be.  

Egy hónapja az Abola.pt már idézte a Real Madrid csatárának szavait, azt annak idején az NSO így tolmácsolta: 

„Mindent kifizettem 2014-ben. Nem sokat értek az egészből, mert csak hat osztályt végeztem az általános iskolában. Az egyetlen dolog, amihez konyítok, az a labdarúgás.

Ha a tanácsadóim azt mondják, hogy »Cris, nincs semmi probléma«, akkor hiszek nekik. Ragaszkodom hozzájuk, mert ők a legjobbak. Jól megfizetem őket, hogy megfelelően végezzék a dolgukat.”

Ügynökéről, Jorge Mendesről kifejtette: „Olyan, mint én, nem sokat ért az adóügyekhez. Ő a gyermekeim keresztapja, benne bízom meg a legjobban.”

Az is kiderült, C. Ronaldo, aki nem örvend általános népszerűségnek saját klubja, a Real Madrid szurkolói között sem (előszeretettel kifütyülik), újra visszatérne korábbi lakhelyére, Angliába.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.