Héder Barna távozik az M4 Sport éléről

Vaszily Miklós tanácsadója lesz, helyét Székely Dávid veszi át.

MN
2017. 10. 31. 17:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

November 1-jével Héder Barna távozik az M4 Sport csatorna éléről, és a vezérigazgató nemzetközi sportjogi tanácsadójaként folytatja munkáját – írja az MTI.

A beszámoló szerint Héder Barna 2016. február 1-jén lett az M4 Sport csatornaigazgatója, akkor, amikor az MTVA-nak a legnagyobb sporttelevíziós kihívásokkal kellett szembenéznie.

„A vállalt feladatot elvégeztem, szeretem az új kihívásokat, ezért kértem az M4 Sport-csatornaigazgatói felmentésemet és egy kötetlenebb munkakör biztosítását. Most egy olyan időszak következik, amelyben a csatornának nem az én habitusomra, vezetési elképzeléseimre van szüksége, és ez a csatorna sikeres működésének rovására mehet” – idézte Héder Barnát az MTI.

„Amikor felkérésemre Héder Barna átvette az M4 Sport vezetését 2016 elején, teljes körű felelősséget és döntési jogkört kért és kapott az ország legnézettebb sportcsatornája előtt álló nagy feladatokhoz, és sikeresen helytállt. Köszönöm az M4 Sport élén végzett munkáját” – mondta Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója. Vaszily felkérte Hédert, hogy a jövőben vezérigazgatói tanácsadóként segítse a munkáját.

Az M4 Sport csatornaigazgatója november 1-jétől Székely Dávid, aki a közelmúltig vezető szerkesztőként szervezte a csatorna munkáját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.