A franciák ellen búcsúzhat Nagy László

A balkezes klasszis ellenük mutatkozott be a válogatottban, és ellenük zárhatja karrierjét a nemzeti csapatban.

MN
2017. 11. 02. 6:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az október 9-én válogatottbeli visszavonulását bejelentő Nagy László az M4 Sport hétfői Ma este című műsorában beszélt utolsó lehetséges meccséről. Kocsis Máté szövetségi elnök már az októberi sajtótájékoztatón jelezte, a magyar kézilabda illő módon szeretne elbúcsúzni a világklasszis balkezestől, részleteket azonban nem akart elárulni. Hétfőn Nagy arról beszélt, hogy a francia válogatott ellen esélyes a nemzeti mezben lejátszott utolsó mérkőzése.

Nagy László 18 éves korában pont a francia csapat ellen mutatkozott be a válogatottban, bizonyosan ez is lehetett az apropó, hogy velük kezdjen el tárgyalni a szövetség. A találkozó a júniusi vb-selejtezők után következhet. Nagynak ez lesz a kétszázadik fellépése a magyar válogatottban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.