Bejelentette visszavonulását Felipe Massa

A brazil versenyző az idény végeztével befejezi pályafutását a Forma–1-ben.

MN
2017. 11. 04. 13:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felipe Massa, a Williams-istálló pilótája az idény végeztével befejezi pályafutását a Forma–1-ben. A brazil versenyző Instagram-oldalán szombaton jelentette be döntését – írja az MTI.

A 36 éves Massa már egy éve is abba akarta hagyni, aztán mégis a folytatás mellett határozott, egy évvel meghosszabbítva F1-es karrierjét. Legnagyobb sikerét 2008-ban aratta, amikor is második lett a világbajnoki pontversenyben, emellett összesen 11 vb-futamon győzött a Ferrarival.

A brazil pilóta a jövő hét végén a hazai viadalon, a Bazil Nagydíjon, majd a szezonzárón, a november 26-i Abu-dzabi Nagydíjon indul még.

Reuters beszámolója szerint Felipe Massa közölte: tavaly a Williams kérésére úgy döntött, még egy szezonra marad, de ezúttal tényleg befejezi pályafutását. A versenyző köszönetet mondott a családjának, rajongóinak és szponzorainak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.