Elképesztő labdákat adott vissza Jack Sock, vb-elődöntőbe jutott

Alexander Zverevet alaposan felbosszantotta az amerikai, a német azt mondta, „teljesen szar lett” az évzárása.

MN
2017. 11. 17. 7:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi teniszezők londoni világbajnokságának csütörtök esti csoportmeccsén (amely az utolsó volt a Boris Becker nevét viselő négyesben) az amerikai Jack Sock 6:4, 1:6, 6:4-re legyőzte a német Alexander Zverevet, és ezzel az elődöntőbe jutott.

A világranglista kilencedik helyezettje különösen az első szettben játszott látványosan, ez az alábbi videón 1:50-től látható. Az ATP-ranglistán az idén a harmadik helyre felkúszó, húszéves Zverev értetlenkedett, kifelé magyarázott, a második szettben egyenlített, ám végül – bár esélyesebb volt – kikapott.

A német azt nyilatkozta, hogy megfulladt. „Ez egy csodálatos év volt, de a vége teljesen szar lett számomra” – mondta Zverev, aki testvére közelgő esküvőjén igyekszik feldolgozni a mögötte lévő időszakot.

A négyfős csoportból Roger Federer jutott még tovább (1. Federer 3 pont, 2. Sock 2, 3. Zverev 1, 4. Cilic 0), pénteken dől el a Dominic Thiem–David Goffin és Grigor Dimitrov–Pablo Carreno Busta meccsek után, kivel játszik a szombati elődöntőben.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.