Evrát felfüggesztette az Olympique Marseille

A Guimaraes elleni Európa-liga-találkozó előtt megrúgta saját csapata egyik szurkolóját.

MTI
2017. 11. 03. 20:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A francia klub pénteken este azt közölte, hogy a válogatott játékost beidézték egy kihallgatásra, ezt követően döntenek majd a további szankciókról.

Az 1-0-s portugál győzelemmel végződött EL-összecsapás előtt a francia együttest elkísérő drukkerek a futballistákat szidalmazták a pálya mellett, mire – a közösségi médiás felületekre felkerült fotók és videók tanúsága szerint – a 36 éves Evra az egyik szurkolót fejen rúgta.

Az erőszakos cselekmény miatt a játékvezető kizárta a mérkőzésről a korábbi Juventus- és Manchester United-védőt, így ő lett az Európa-liga történetének első olyan játékosa, akit már az előtt kiállítottak, hogy pályára lépett volna.

Az európai szövetség bejelentette, hogy Evrának a következő mérkőzést biztosan ki kell hagynia. Az esetleges további büntetésről a szervezet ellenőrző, etikai és fegyelmi bizottsága dönt majd jövő pénteki ülésén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.