Lemond Kálomista Gábor a veszprémi kézilabda-egyesület elnöki tisztéről

Búcsúzik a filmproducer a veszprémi kézilabdától.

MTI
2017. 11. 24. 19:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lemond december elsejei hatállyal a Veszprémi Építők Sportegyesület elnöki tisztéről Kálomista Gábor, aki erről közleményben tájékoztatta pénteken az MTI-t.

Mint írta, majdnem két évtizeden át segítette a veszprémi kézilabdát szervezéssel, kapcsolataival, amikor arra volt szükség, anyagilag is.

„Öröm és bánat, siker és kudarc egyaránt kísért bennünket az úton. Számos tehetség megfordult a királynék városában, és egy magyar középcsapatból Európa és a kézilabdavilág egyik legnagyszerűbb csapatát építettük fel. Nagyszerű pillanatok sokasága áll mögöttünk és a mögött a kétszázezer szurkoló mögött, akire Magyarországon s még a ki tudja, hány ezer, százezer külföldire számíthattunk – írta. – Most egy korszak véget ér az életemben. Hosszú éveken át vállaltam szerepet a veszprémi kézilabda segítésében, szolgálatában, irányításában, mert nekem mindhárom ugyanazt jelentette. A csapatot, a sikert, a nagyszerű közösséget, amelyre mindenütt büszke lehettem” – írta.

A közlemény szerint Kálomista 2017. december 1-jei hatállyal lemond a Veszprémi Építők Sportegyesület elnöki tisztéről, s ezzel mindennemű választott megbízatása megszűnik a csapatnál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.