Megint kikapott Hanga Ádám csapata az Euroligában

A Barcelonának – két győzelem mellett – ez volt a negyedik veresége.

MN
2017. 11. 10. 7:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nemzetközi sorozat honlapja szerint a magyar válogatott csapatkapitánya 28 és fél perc alatt hét pontot dobott, négy lepattanót szerzett és négy gólpasszt adott – írja az MTI.

A Barcelonának két győzelem mellett ez volt a negyedik veresége, az isztambuliak viszont öt kudarc után most nyertek először az idényben.

Hanga Ádámnak egyébként a mostani az első szezonja a Barcelonában, nyáron hosszú huzavona után került baszk csapatától a katalánokhoz, követve korábbi edzőjét. A megállapodás nyár végi aláírása után későn, augusztusban csatlakozott a szeptemberi Európa-bajnokságra készülő válogatotthoz, de ott így is kulcsszerepe volt abban, hogy Kolozsvárról a csehek és a románok legyőzésével sikerült a továbbjutás a nyolcaddöntőbe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.