Megszületett Csipes Tamara kislánya

A gyermek az Olívia nevet kapta.

MN
2017. 11. 23. 16:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kislány – aki az Olívia nevet kapta – születéséről a magyar sportági szövetség a Facebook-oldalán adott hírt csütörtökön. A 28 éves Csipes Tamara első gyermekének adott életet szerdán.

Az ötszörös világbajnok és hatszoros Európa-bajnok sportoló – a szintén olimpiai bajnok Csipes Ferenc lánya – tavaly a riói olimpián aranyérmes négyesnek volt a tagja, 2011-ben az év női sportolójának választották meg, írja az MTI.

A Budapesti Honvéd Sportegyesület április végén jelentette be, hogy Csipes Tamara anyai örömök elé néz. „Párommal a riói olimpia után leültünk, és megbeszéltük, hogy talán érdemes lenne a gyerekvállalással megvárni még egy olimpiai ciklust. De amit Isten ad, azt el kell fogadni, amúgy is mindketten vágytunk már rá – és így 27 évesen, az olimpia előtt három évvel úgy érzem, még bőven belefér a gyermekvállalás” – mondta Csipes Tamara. Hozzátette: ha minden jól megy, akkor már 2018-ban, a nyári világversenyeken vissza is térhet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.