Megvan Babos Tímea új párospartnere

Újra Kristina Mladenovic oldalán versenyez a sportoló.

MN
2017. 11. 02. 11:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 24 éves magyar teniszező csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta: cseh partnerével már a US Open után eldöntötték, hogy külön utakon folytatják 2018-ban, főként egyeztetési problémák miatt. Hozzátette, hogy a jelenleg a csuhaji Bajnokok Tornáján szereplő Mladenovic volt az eddigi legjobb párospartnere, akivel tizenegy éves koruk óta ismerik egymást, és 2015-ben három tornát is megnyertek együtt.

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár kiemelte, hogy a hétvégén új példakép született a magyar teniszsport új királynője, az első magyar világbajnok Babos Tímea személyében – írja az MTI.

A Babos Tímea honlapján megjelent beszámolóban a sportoló kiemelte: a 2014-es és a 2015-ös szezonban nagyon sikeresek voltak Mladenoviccsal, és úgy véli, akkor ment neki a legjobban a párosjáték. „Úgy érzem, hogy jól kiegészítjük egymást, remélem, eredményesek leszünk a következő szezonban. A döntésben fontos szerepet játszott, hogy évek óta sikeresek vagyunk párosban, de mindketten az egyéni szereplést tartjuk fontosnak” – emelte ki. Hozzátette: jövőre kevesebbet akar párosozni, de célja, hogy újra ott legyen a szingapúri világbajnokságon, illetve a legjobbak közé kerüljön a Grand Slam-versenyeken. Kiemelte, hogy Andrea Hlaváckovával a versenyeken szép és emlékezetes sikereket értek el, a pályán kívül azonban nem igazán értették meg egymást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.