Négy új játékost hív be Szélesi

Kedden találkozik a magyar válogatott Costa Ricával.

MTI
2017. 11. 11. 19:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szélesi Zoltán megbízott szövetségi kapitány sérülések miatt négy új játékost hívott be a labdarúgó-válogatottba, amely kedden Costa Rica együttese ellen játszik felkészülési mérkőzést.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Twitter-oldalának tájékoztatása szerint Litauszki Róbert, Nagy Dániel (mindkettő Újpest), Márkvárt Dávid (Puskás Akadémia) és Varga József (Videoton) került be a keretbe.

Fiola Attilára, Guzmics Richárdra és Elek Ákosra már a luxemburgi barátságos mérkőzésen sem számíthatott Szélesi, a találkozót szintén kihagyó Varga Roland a 2-1-es vereséget követően, pénteken került ki a keretből.

A magyar válogatott kedden 20.15-től a Groupama Arénában találkozik Costa Rica világbajnoki résztvevő csapatával.

Korábban megírtuk, hogy a keddi meccsen nem lesz jelen a Carpathian Brigade, azaz a nemzeti együttes szervezett szurkolói csoportja. „Az év utolsó mérkőzéséhez közeledve nem tudunk szó nélkül elmenni válogatottunk idei »teljesítménye« mellett” – fogalmazott a csoport.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.