Potyognak a kajakosbabák, Fazekas-Zur Tokió előtt szül

A kétszeres olimpiai bajnok versenyző újra anyai örömök elé néz, de azonnal vissza fog térni.

2017. 11. 30. 8:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két évvel a riói olimpia előtt adott életet első gyermekének Fazekas-Zur Krisztina, majd az ötkarikás játékokon aranyérmet szerzett a női kajak négyes tagjaként. A „bevált” forgatókönyvet megtartja, Noaht épp négy esztendővel követi a kistestvér, és a tokiói olimpia előtt szintén két esztendővel születik meg. Az örömhírről a kajakos Facebook-oldalán számolt be.

„Nagy a boldogság, babát várok! A kis huligán júniusban érkezik, így jövőre nem versenyzem, de ne aggódjatok, Tokióra visszatérek” – írja rövid, kétnyelvű üzenetében a 37 éves, kétszeres olimpiai bajnok sportolónő.

Fazekas-Zur Krisztina sikerlistája igen hosszú, 2012-ben és 2016-ban is tagja volt az olimpiai bajnok kajak négyesnek, emellett nyolc világbajnoki és hét Eb-aranya van.

A riói olimpiai bajnok négyesből az idén ketten is szültek, Kozák Danuta júniusban, Csipes Tamara pedig a múlt héten hozta világra gyermekét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.