Sterbik Árpád visszatér Veszprémbe

Médiaértesülés szerint a 38 éves, magyar származású hálóőr kétéves szerződést ír alá egykori klubjával.

MTI
2017. 11. 03. 12:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatába szerződik Sterbik Árpád kapus – tudta meg a Handball-planet.com. A szakportál értesülése szerint a 38 éves, magyar származású hálóőr kétéves szerződést ír alá ugyanazzal a bakonyi klubbal, amelyben 2001 és 2004 között már játszott.

A szerb és spanyol állampolgárságú Sterbik a veszprémiek színeiben lett nemzetközi szinten elismert kapus: a magyarországi évek után a Ciudad Realt, az Atlético Madridot, majd a Barcelonát erősítette. Jelenleg a BL-címvédő RK Vardar játékosa. A Ciudaddal háromszor, míg a macedónokkal egyszer, idén nyár elején hódította el a Bajnokok Ligája-trófeát.

A veszprémiek jelenlegi kapusai közül a horvát Mirko Alilovic szerződése jövő nyáron lejár, várhatóan az ő helyére érkezik majd Sterbik. A csapat másik hálóőre a magyar válogatott Mikler Roland.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.