Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Rangos díjjal zárja az évet Hosszú Katinka

Az európai sportújságírók az úszónőt választották a legjobb női sportolónak.

MTI
2017. 12. 31. 10:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezet vasárnapi tájékoztatása alapján a háromszoros olimpiai bajnok magyar úszó egymás után a második évben végzett a szavazás élén. A júliusi budapesti világbajnokságon két arany-, egy ezüst- és egy bronzérmet nyerő, a decemberi koppenhágai rövid pályás Európa-bajnokságon pedig hat számban győztes mögött Garbine Muguruza spanyol teniszező és Lieke Martens holland labdarúgó lett a második, illetve a harmadik.

A férfiaknál nyert, a svájci teniszsztár ötödször kapta meg az elismerést, megelőzve a tavaly győztes Cristiano Ronaldót és a Forma–1-es világbajnok Lewis Hamiltont.

Pénteken az AIPS nemzetközi rangsorában két teniszező, Federer és az amerikai Serena Williams végzett az élen, utóbbi mögött – mindössze húsz szavazattal lemaradva – Hosszú Katinka a második lett.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.