Rasmussen nem vár tovább, Szucsánszki Zita is csatlakozik a válogatotthoz

A magyar válogatott kapitánya két vb-mérkőzés után Németországba rendelte a Ferencváros csapatkapitányát.

MN
2017. 12. 04. 19:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kim Rasmussen szövetségi kapitány döntése értelmében kedden Németországban csatlakozik a magyar női válogatotthoz Szucsánszki Zita, az FTC-Rail Cargo Hungaria irányítója, aki leghamarabb csütörtökön, a Lengyelország elleni csoportmérkőzésen léphet pályára az együttesben. Az Argentína elleni keddi (14.00) találkozón a Norvégia és Svédország ellen szereplő 16 játékos alkotja a magyar válogatott keretét – olvasható a Magyar Kézilabda-szövetség honlapján.

A közleményből az is kiderül, hogy „Szucsánszki Zita becserélésének hivatalos bejelentésére a lecserélt játékos megjelölésével a szabályok szerint legkésőbb mérkőzésnapokon reggel 9 óráig van lehetőség, azaz az Argentína elleni vb-csoportmeccs után, a Lengyelország elleni találkozó előtt, december 7-én 9 óráig jelezheti a cserét a magyar válogatott a Nemzetközi Kézilabda-szövetségnek”.

A válogatott eddigi szereplését ebben a cikkben foglaltuk össze.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.