Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Usain Bolt már rázogatja a dobozt a karácsonyfa alatt

C. Ronaldo saját márkás parfümmel árasztja el családját és barátait. Megasportolók az ünnepek előtt.

2017. 12. 24. 9:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A karácsony előtti hajtásvagy épp az elmélyülés és a családdal csendes előkészületben töltött értékes idő miatt sokan talán legkevésbé a kütyüikkel töltik az időt. Sportolóinknál vegyes a kép, vannak igazi netfüggők, közléskényszeresek, és nyilván vannak, akik marketingcélokra a legbensőségesebb ünnepet is felhasználják, és kiadják a kommunikációs osztálynak, milyen szívhez szóló tartalommal szólíthatók meg az emberek.

Rögtön itt van nekünk a sokat szereplő jamaicai Usain Bolt: minden idők leggyorsabb síkfutója – a 100 méteres táv élő legendája – a Twitteren rázogatja egy karácsonyfa melletti fotelben ülve barátjától, Kevin Hart amerikai komikustól kapott ajándékát. És hogy mi lapul a dobozban? Valami, „amire mindig is vágyott”. Nem tudni, mennyi irónia van a posztban, nem ismerni kettejük kapcsolatát. Íme!

világbajnok, többszörös olimpiai érmes úszónk ilyenkor nem kockul, utolsó bejegyzése a közösségi médiában egy Facebookra csütörtökön feltett kép, ezen feleségével, a hozzá hasonlóan végtelenül szimpatikus Diával üldögél mosolyogva egy hokimeccsen.

Vissza nemzetközi vizekre, hisz az egymást egy pénteki el clásicón tesztelő Messi, C. Ronaldo „tízszeres aranylabdás” duó is lassan karácsonyi hangulatba kerül.

A barcelonai argentin a Twitteren korábbi barcás csapattársának, a brazil Neymarnak üzeni: „Amikor elmentél, mindent elmondtunk egymásnak. Az igazság az, hogy itt nekünk még mindig nagyon hiányzol.”

Kevésbé szívhez szóló, mint inkább az emberek fogyasztási kedvére hatni kívánó a madridi portugál labdarúgó üzenete: vásároljunk CR7-es „bármit”, minden bizonnyal itt parfümöt kínál azzal a szöveggel, hogy barátainak, családtagjainak idén ez lesz a legjobb ajándéka. Ő tudja.

Újra itthon: Gyurta Dániel „passzív félévét” töltő olimpiai bajnok úszónk sem túl közlékeny manapság, túl azon, hogy kirakott egy képet, amiből kiderül, hogy még mindig szeret úszni, korábbi bejegyzése a Facebookon december 15-ei. Arról ír (két nyelven), hogyan vett részt a 1353-as adományvonalra befutott tárgyi és anyagi segély kézbesítésében. Jónak lenni egyébként tényleg jó!

Szász Emese olimpiai bajnok vívónk karácsonyi üdvözlő videóját pedig kommentálni sem kell. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.